HKC Hotels installerar högtalare från Orlo.

HKC Hotels har installerat ett trådlösa ljudsystem från Orlo på Hotel Noble House i Malmö. Det blir musik i korridorer och i området runt hissarna. Ljudenheterna är inbyggda så upplevelsen av riktigt bra ljud kommer till gästerna utan synliga högtalarlådor.

”Musiken ger en skön trivsam känsla. Noble House i Malmö är det första Hotellet av 4 där vi gör denna investering” säger Marcus Östlundh, VD på HKC Hotels.

En lösning för den som vill strömma musik från ex. Airplay eller Spotify.

En lösning för den som vill strömma musik från ex. Airplay eller Spotify.

Vi har tillsammans med Noble House i Malmö och HKC Hotels i Stockholm tagit fram en lösning där vi använder Orlo CAB med AUXingång tillsammans med Google Chromecats Audio och Spotify Business som strömningstjänst. Denna lösning är mycket kostnadseffektiv och lättinstallerad, finns det bara ström är ingen annan kabeldragning nödvändig.

Orlo CAB 2.500kr/par inkl moms, Google Chromecast Audio 390kr inkl moms och Spotify Buisenes från 350kr/månad.

Med hjälp av dessa produkter kan man enkelt få ljud i korridorerna, eller andra allmänna utrymmen på Hotellet, kontoret eller hemma i köket.

Beroende på var man väljer att installera högtalaren tar det allt från 30 min. till ett par timmar.

 

 

Så här bygger du in din Orlo CAB högtalare i ett skåp, bord tak eller var du nu väljer att ha din Orlo CAB.

Så här bygger du in din Orlo CAB högtalare i ett skåp, bord tak eller var du nu väljer att ha din Orlo CAB.

Installation av Orlo CAB.

Det har aldrig varit enklare att bygga in en högtalare!

När du installerar en Orlo CAB behöver du bara ett 75mm dosborr, en skruvdragare, tumstock och en skruvmejsel. Mät ut var du vill att centrum på högtalargallret skall vara och se till så att hela högtalarlådan får plats*.

Använd ditt dosborr för håltagningen, fäst högtalaren bakifrån med medföljande skruvar. Sedan är det bara att skruva dit en stickpropp eller att anlita en elektriker för fast anslutning.

*Högtalarlådan kan placeras stående, upp-och-ner eller på sidan, efter behov.

ORLO CAB