Lösningar

Alla ljudinstallationer ställer olika krav beroende på applikation. Vi hjälper dig till en komplett lösning.

Orlo är kända för att ha mycket bra ljudbild och basåtergivning i förhållandevis små högtalare. Små högtalare tänkta för inbyggnad, som dessutom är ett komplett ljudsystem, skapar väldigt många alternativ på användande och montering.

Nedan har vi grupperat ett antal huvudområden efter deras liknande behov. Klicka dig vidare för att läsa mer eller hoppa direkt till vår inspirationssida - bilder säger mer än tusen ord...

Hotell & konferens

Undersökningar visar att nästan alla hotellbesökare uppskattar möjligheten att kunna lyssna på musik från bra högtalare på hotellrummet.

Hem & kontor

Orlo's kompletta system gör det möjligt att bygga in var du vill i ditt hem, utan att riskera akustiken. En inbyggd högtalare är alltid beredd att spela när du vill.

Husvagn & Båt

Högtalaren tar väldigt lite plats och kan placeras i stort sett var som helst i båten, husvagnen eller husbilen utan att ljudkvalitén försämras.

Aspen by Orlo

Ert varumärke

Orlo har sedan 2009 hjälpt företag att utveckla högtalare för sina egna varumärken sk. "private label".

Vill du veta mer?

Har du frågor eller vill du komma i kontakt med någon hos oss på Orlo? Hör av dig till info@orlo.se eller ring
0706-79120 så hjälper vi er.

Inspiration

Exempel på olika installationer och idéer som kanske skulle passa just dig. Kombinationsmöjligheterna är många, det är bara fantasin som sätter gränser.