Husvagn & båt

Trådlös högtalare special anpassad för inbyggnad i trånga utrymmen.

Vill du ha musik i din husvagn, husbil, segel eller motorbåt är Orlo CAB ett perfekt val, en kombination av Bluetooth-högtalarens enkelhet och inbyggnadshögtalarens osynlighet och utan risk för att du skadar dig eller högtalaren av misstag när du använder skåpet.

CAB är anpassad för att byggas in i trånga utrymmen som skåp, bord, garderober eller andra förvaringsutrymmen utan att ljudkvalitén påverkas.

En liten högtalare, ett ännu mindre galler, och ändå låter det riktigt bra!" Hemmabion nr:10.

  • Orlo CAB inbyggd i segelbåt
  • Orlo CAB perfekt för inbyggnad i Badrumsskåp.

Infällda trådlösa högtalare som elegant smälter in i inredningen.

Montera dem i din båt, husvagn etc. och njut av ett riktigt bra ljud med djup fyllig bas från dina "osynliga" högtalare.

I trånga utrymmen är Orlo CAB oslagbart enkel att bygga in, den går att placera i ett förvaringsskåp, garderob eller bakom en väggdekoration utan att du riskerar att skada dig när du kör ner handen för att hämta det du söker.

Läs mer om Orlo CAB

Installation av Orlo CAB.

Det har aldrig varit enklare att bygga in en högtalare!

När du installerar en Orlo CAB behöver du bara ett 75mm dosborr, en skruvdragare, tumstock och en skruvmejsel. Mät ut var du vill att centrum på högtalargallret skall vara och se till så att hela högtalarlådan får plats*.

Använd ditt dosborr för håltagningen, fäst högtalaren bakifrån med medföljande skruvar. Sedan är det bara att skruva dit en stickpropp eller att anlita en elektriker för fast anslutning.

*Högtalarlådan kan placeras stående, upp-och-ner eller på sidan, efter behov.

Läs mer om Orlo CAB

Hotell & konferens

Undersökningar visar att nästan alla hotellbesökare uppskattar möjligheten att kunna lyssna på musik från bra högtalare på hotellrummet.

Hem & kontor

Orlo's kompletta system gör det möjligt att bygga in var du vill i ditt hem, utan att riskera akustiken. En inbyggd högtalare är alltid beredd att spela när du vill.

Husvagn & båt

Högtalarna tar väldigt lite plats och kan placeras i stort sett var som helst i båten, husvagnen eller husbilen utan att ljudkvalitén försämras.

Aspen by Orlo

Ert varumärke

Orlo har sedan 2009 hjälpt företag att utveckla högtalare för sina egna varumärken sk. "private label".

Vill du veta mer?

Har du frågor eller vill du komma i kontakt med någon hos oss på Orlo? Hör av dig till info@orlo.se eller
ring 0706-79120 så hjälper vi er.