Hotell & konferens

Specialanpassad trådlös högtalare för hotellrum, kontor och konferensrum.

Idag tittar vi mer på vår egen bärbara dator, surfplatta eller mobiltelefonen än TV. Vi använder datorn eller surfplattan när vi skall presentera vårt företag och många gånger har vi en film eller annat ljud i presentationerna.

Därför har vi utformat Orlo CAB så att den enkelt skall kunna installeras på olika ställen i ett hotellrum, i konferensbord, en akustiktavla, ett skåp, i vägg eller tak. Eller varför inte i ett snyggt kabinett som i bilderna här intill. Du kopplar upp dig via Bluetooth eller via AUX-ingång (tillval).

"Ljudet från ett par Orlo CAB är förbluffande bra"

Tidningen HemmaBion nr10 testar Orlo CAB

  • The Winery Hotel är Stockholms nya vinhotell. Det är en samlingsplats för finsmakare och vinkännare inspirerad av Brooklyn och Toscana. Hundra av hotellets rum har försetts med trådlösa ljudsystem från ORLO.
  • Orlo CAB inbyggd i akustiktavla för att skapa perfekt ljudmiljö.
  • Inbyggnadshögtalare för Hotel håller tjuven borta.
  • Orlo CAB built-in white desk, close-up.
  • Närbild på Orlo CAB Galler Vit/Silver.
  • Orlo Cab inbyggnadshögtaalre inbyggade i massivt ASK kabinett,
  • exempel-pa-orlo-cab-installerad-i-badrumsmobel-fra-aspen
  • Orlo CAB perfekt för inbyggnad i Badrumsskåp.

Orlo CAB

Specialhögtalare för hotell, utformad så att högsta ljudnivån kan anpassas efter hotellets önskemål.

Ser den liten ut? - Oroa dig inte. Den här högtalaren har komplett ljudbild och spelar ner till 70 Hz. Uppkopplingar sker trådlöst via Bluetooth och en unik kod kan fås för att förhindra otillbörlig användning från korridor eller intilliggande rum. Produktens unika design möjliggör även installation i i stort sätt i vilken skåp, sänggavel, möbel, vägg eller tak som helst utan att ljudkvaliteten påverkas.

REFERENSER

Specialhögtalare för konferensrum.

Orlo CAB är ett komplett trådlöst ljudsystem för inbyggnad som utvecklas och tillverkas i Sverige.

Högtalarna har en kontrollerad akustik vilket säkerställer en enastående ljudkvalité med djup fyllig bas oavsett var de installeras. Bygg in Orlo CAB i ditt konferensbord, vägg, tak eller varför inte en akustiktavla eller en befintlig konferensmöbel.

Koppla sedan upp dina enheter via Bluetooth eller via AUX ingång (tillval), har ni behov av fler högtalare i samma rum går det att seriekoppla alternativt koppla ihop med Google Chromecats Audio eller liknande lösning.

MER OM ORLO CAB

Inbyggnadshögtalaren Orlo CAB

Hotell & konferens

Undersökningar visar att nästan alla hotellbesökare uppskattar möjligheten att kunna lyssna på musik från bra högtalare på hotellrummet.

Hem & kontor

Orlo´s kompletta system gör det möjligt att bygga in var du vill i ditt hem, utan att riskera akustiken. En inbyggd högtalare är alltid beredd att spela när du vill.

Husvagn & båt

Högtalaren tar väldigt lite plats och kan placeras i stort sett var som helst i båten, husvagnen eller husbilen utan att ljudkvalitén försämras.

Aspen by Orlo

Ert varumärke

Orlo har sedan 2009 hjälpt företag att utveckla högtalare för sina egna varumärken sk. "private label".

Vill du veta mer?

Har du frågor eller vill du komma i kontakt med någon hos oss på Orlo? Hör av dig till info@orlo.se
eller ring 0706-791210 så hjälper vi er.