Om Orlo

Orlo är ett svenskt privatägt företag som specialiserat sig på att utveckla högkvalitativa ljudprodukter.

Produkterna säljs antingen under namnet Orlo eller så utvecklar och producerar vi för andra företag och varumärken, s.k. "private label". Gemensamt för alla Orlo-produkter är vår egenutvecklade och unika Audio-plattform "Vibes by Orlo". Denna plattform kan leverera en extremt hög ljudkvalitet för sitt kompakta format och med en justerbar ljudprofil som matchar alla typer av miljöer.

Ljud för dig!

Grunden i Orlo är att vi brinner för ljud, och för att se dig glad när du lyssnar!

Att skapa bästa möjliga ljud från små och medelstora högtalarkabinett är en stor utmaning som vi bemästrar. Det behöver inte vara stort och klumpigt för att låta bra! Och vad är bra ljud? - För oss är det en komplett ljudbild där man inte ger avkall på basen även om en högtalare är liten.

Vi arbetar med den senaste tekniken, med stark designidentitet och tror på att kvalitet lönar sig. Vi sitter på mycket stor samlad kompetens för att utveckla och producera kostnadseffektiva högtalare som gör dig glad!

Vem är vi?

Vi är en grupp ljudintresserade människor med stark vilja att leverera bra ljud till alla och till rimlig kostnad. Teamet består av en unik kombination personer med lång erfarenhet inom elektronik, industridesign, mekanik, industrialisering och högvolymproduktion.
Orlo har funnits sedan 2009 och har sin bas i Malmö med ett kontor och produktion i Lund.

Vad gör vi?

Orlo utvecklar högpresterarande högtalare från grunden, producerar i Sverige och levererar box-ready. Vi jobbar både med företagskunder och privatpersoner.
Är du själv varumärkesägare och funderar på att ta fram en högtalarlösning i ditt varumärke - hör av dig! Vi hjälper dig hela vägen från idé till färdig produkt och rullande leveranser.