Ert varumärke

Lyft ditt varumärke med en känsla!

Få saker kan sätta en stämning så snabbt som musik. Det går liksom rakt in i känslorna och berör. Det märker vi tydligt på Orlo när vi är ute och träffar potentiella kunder. Inga säljpresentationer i världen slår en provlyssning. Direkt förstår man varandra och kan lägga fokus på hur bästa lösningen ska se ut.

Om du arbetar med ett eget varumärke och vill lyfta in ljud som en ny komponent, eller kanske redan har ljudprodukter i sortimentet men vill utöka - kontakta oss på Orlo. Vi har hjälpt flera varumärken med unika lösningar som du kan läsa mer om nedan.

  • When WeSC wanted to develop a new loudspeaker product they went to Orlo. The product was developed on Orlo's proprietary audio platform "Vibe by Orlo".
  • exempel-pa-orlo-cab-installerad-i-badrumsmobel-fra-aspen
  • Orlo CAB perfekt för inbyggnad i Badrumsskåp.

Aspen badrumsmöbler

Aspen höjde sina badrumsmöbler till nya höjder.

Orlo kom i kontakt med det svenska badrumsmärket Aspen tidigt 2014 som redan då hade en ljudlösning för sina badrumsspeglar. De ville lyfta nivån på ljudet och även ha en mer flexibel lösning som gick att montera i fler typer av skåp. Efter att Aspen lyssnat på några av Orlos olika ljudplattformar och förstått att vi kan ljud och dessutom är riktigt vassa på bra ljud från små högtalare, så inleddes samtal om hur en högtalare för Aspen skulle se ut och fungera.

Avtal skrevs och arbetet påbörjades med att ta fram en ny Orlo-produkt direkt anpassad för installation i skåp. Efter utvecklingsprojekt med elektronik, verktygstillverkning, verifiering, validering och industrialisering kunde vi skeppa första ordern före jul 2014.

Orlo levererar till Aspen sedan dess och hjälper deras kunder att förhöja stämningen i badrum i hela Norden. Läs mer på Aspens hemsida här.

WeSC

En portabel högtalare med attityd.

Orlo kom i kontakt med det svenska streetwear-företaget WeSC (We are the Superlative Conspiracy) tidigt 2013. De hade förutom sina kläder även gjort succé med sina färgglada hörlurar och ville nu gå vidare med fler ljudprodukter. Efter några möten och ett första prototypbygge bestämdes att högtalaren skulle byggas som en portabel BT-högtalare runt designen "The Speaker Cap" - en representation av knappen på en sprayburk. En högtalare med attityd och i många färger.

Utvecklingen gjordes på Orlos elekro-akustiska plattform "Vibes by Orlo" och produkten prispressades till det yttersta. Mekaniken utvecklades av Orlo och produktion sattes upp i Malaysia. Till jul 2013 var produkten färdig och presenterades på CES i Las Vegas januari 2014.

When WeSC wanted to develop a new loudspeaker product they went to Orlo. The product was developed on Orlo's proprietary audio platform
Orlo CAB inbyggd på The Winery Hotel

Hotell & konferens

Undersökningar visar att nästan alla hotellbesökare uppskattar möjligheten att kunna lyssna på musik från bra högtalare på hotellrummet.

hem-orlo-cab-installerad-i-kok

Hem & kontor

Orlo's kompletta system gör det möjligt att bygga in var du vill i ditt hem, utan att riskera akustiken. En inbyggd högtalare är alltid beredd att spela när du vill.

Husvagn & båt

Högtalarna tar väldigt lite plats och kan placeras i stort sett var som helst i båten, husvagnen eller husbilen utan att ljudkvalitén försämras.

Aspen by Orlo

Ert varumärke

Orlo har sedan 2009 hjälpt företag att utveckla högtalare för sina egna varumärken sk. "private label".

Vill du veta mer?

Har du frågor eller vill du komma i kontakt med någon hos oss på Orlo? Hör av dig till info@orlo.se eller
ring 0706-79120 så hjälper vi er.