The Winery Hotel

the-winery-hotel

Exklusivt ljud på Stockholms nya Vinhotell

The Winery Hotel är Stockholms nya vinhotell. Det är samlingsplats för finsmakare och vinkännare inspirerad av Brooklyn och Toscana. Hundra av hotellets rum har försetts med trådlösa ljudsystem från ORLO

Orlo CAB är inbyggnadshögtalare, och oftast lär de monteras i väggar, skåp eller liknande. Monderingshå-let är 75 mm och monteringsdjupet 12 mm, vilket gör att en dosborr i standardgips ger perfekt montering. Högtalarlådan är 80x235x35 mm stor och skruvas fast i baffeln med fyra skruv av för ändamålet lämplig sort. Så långt den fysiska monteringen, men eftersom Orlo CAB är aktiva ska de även anslutas till elnätet, och det av behörig elektriker. När högtalarna är monterade och strömsatta dyker de omedelbart upp vid en Bluetoothsökning, och det är bara att ansluta så är det klart!

Orlo CAB inbyggd i massivt kabinett av Ask.

Orlo CAB inbyggd i massivt kabinett av Ask.

”Våra kunder är intresserade av kvalitet på alla områden, därför valde vi att bygga in ORLO:s trådlösa högtalare i våra Superior-rum” säger Jan Söder, inredningsansvarig på The Winery Hotell.
Högtalarna till The Winery Hotell är frästa ur massiv ask och därför helt utan skarvar och smälter naturligt in med rummens övriga inredning.
ORLO utvecklar, tillverkar och säljer premium-produkter för inbyggt ljud. ORLO producerar sina ljudsystem i Sverige.
”Vi är experter på att skapa riktigt bra ljud med djup bas från högtalare med små inbyggnadsmått” menar Fredrik Bågenholm, VD på ORLO.
ORLO har funnits i Malmö sedan 2009 och levererar förutom till hotell även ljud för kök, badrum samt allmän installation.

 

Några fördelar med Orlo CAB på hotellrum:

  • Bluetooth, inga på och av knappar som kan gå sönder.
  • Mycket bra ljudbild med bra basåtergivning.
  • Inställbar högsta ljudnivå för att inte störa grannar.
  • Kan enkelt byggas in i skåp, bord, tavlor eller på annat sätt fås att smälta in i omgivningen.
  • Inte lätt att stjäla pga specialanpassning, inbyggd, etc.
  • Unik/slumpmässig anslutningskod så det inte spelas musik på fel rum av misstag.
  • Kabinett går att anpassa till Hotellets inredning.